Bouwtekening krabpaal

By | 26 februari 2016

Bouwtekening krabpaal gezocht…. Je bent ook op zoek naar een goede bouwtekening voor een krabpaal. Dat is niet zo eenvoudig heb ik gemerkt. Vandaar dat ik je met deze site wil helpen.

Ik heb het internet afgestruind op zoek naar ideeën voor een krabpaal naar mijn zin maar kon aanvankelijk alleen dure kant-en-klare krabpalen vinden.

Bovendien krabpalen die ook niet helemaal passen in mijn stijl.

En als ik het heb over ‘mijn‘, dan heb ik het natuurlijk ook over mijn lieve miauwende huisgenoot… En ik ben degene die moet betalen, nietwaar?

Bouwtekening krabpaal gevonden….

Na enige tijd vond ik uiteindelijk de site van Fred Schouten. En ja hoor, hier staan bouwtekeningen op van kattenkrabpalen.

Zonder bouwtekening vind ik het lastig om te beginnen. Ik heb toch echt een plaatje nodig hoe staat beschreven wat ik moet doen. En dat terwijl ik best handig ben….

bouwtekening krabpaal

En als ik eenmaal een bouwtekening heb, kan ik deze best naar mijn eigen smaak aanpassen. Korter, langer, hoger, breder, dieper,  andere materialen en mooier.

Er staan ook bouwtekeningen van kattenhuisjes op. Hier ben ik nog niet aan toe gekomen maar de zomer komt eraan. Wie weet.

Weinig betalen voor veel bouwtekeningen

Bijzonder van de site van Fred Schouten is dat je voor een redelijke prijs veel krijgt.

Veel – en dan bedoel ik ook – heel veel. Tenminste, ik vind 10.000 bouwtekening veel.

Als je handig bent en – eigenlijk ben je vaak handiger dan je zelf denkt – kom je via deze site ook op andere dingen om zelf te maken.

En dan hoef je niet opnieuw voor een bouwtekening te betalen…. Dat is service en gemak. Natuurlijk wel je account goed bewaren natuurlijk.

Kijk maar eens op deze site: Fred’s 10.000 bouwtekeningen >>

Ik weet zeker dat je geen spijt gaat krijgen. Gewoon doen dus.

Veel plezier met je bouwtekening krabpaal! Op naar een tevreden poes!

 

Banner-320-50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.