Krabpaal Maine Coon

By | 4 maart 2016

Krabpaal Maine Coon nodig?

Ook verliefd op het ras Maine Coon? En vervolgens gezwicht om een Maine Coon als huisgenoot te adopteren? Tja dan volstaat een gewone krabpaal niet meer…

Maine Coons hebben een stevige krabpaal nodig, weet ik uit ervaring. Vooral in een gekke bui gaat het er stevig aan toe. Zeker als je een aantal Coontjes hebt lopen.

Zo’n klein krabpaaltje overleeft dat niet….. Bovendien gun je een Maine Coon een mooie en degelijk krabpaal om in te spelen en om in te slapen. Waar ga je die vinden?

Krabpaal Maine Coon zelf maken?

Ja dat is mogelijk, zelfs helemaal niet zo moeilijk!

Als je weet wat je wilt, kun je een stevige krabpaal maken die past bij een Maine Coon … en uiteraard ook bij jou.

Mijn ervaring is dat als je een dergelijke krabpaal zou gaan kopen, aardig wat opzij kan leggen.

Als je zelf een krabpaal gaat maken, bespaar je geld en krijg je een krabpaal die past bij jouw Maine Coon en bij jouw huis.

 

krabpaal maine coon

De oplossing? Fred’s bouwtekeningen

Als je nog niet precies weet welke Maine Coon krabpaal je wil gaan maken, kun je op Fred’s bouwtekeningen kijken voor een passende krabpaal. Passend voor je Maine Coon en passend voor jou en je huis.

Ja gaat vast je fantasie gebruiken. En als je op deze site gaat kijken kun je ook nog ideeën krijgen voor andere doe-het-zelf projecten kan gaan aanpakken voor je Maine Coon:

  • buitenren
  • mooie, lekkere rustige plek om te slapen
  • katten speelhuis
  • afrastering

Toegang tot de site met 10.000 bouwtekeningen is niet gratis maar gezien de prijs en de extra’s die je erbij krijgt is het zeer redelijk. Mede gezien het feit dat je altijd toegang blijft hebben tot al deze bouwtekeningen. Niet slecht.

Ik vond het leuk om te doen en de voldoening is groot om een tevreden Maine Coon te zien liggen in je zelfgemaakte krabpaal.

Succes met het zelf maken van je krabpaal voor jouw Maine Coon!

 

Banner-320-50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.